Despre noi

Water Systems Internațional este parte a unui grup de firme, activ în cele mai dinamice sectoare de activitate, de la comerțul cu materiale pentru instalații termice, sanitare și electrice, la construcții și real estate. Totul se transformă mai repede decât oricând. Chiar dacă discutăm de cicluri economice, crize economice sau globalizare, noi ne-am adaptat mereu la o lume în schimbare. Reușim să ne adaptam zi de zi la aceste schimbări, investind în design și calitate, branding și personal.

Avem bune cunoștințe tehnice dar și abilități comerciale, lucruri ce au condus la o creștere continuă a bussinesului. Rigoarea și intuitia echipei noastre ne conferă un avantaj valoros în fața concurenței. Incercăm permanent să creăm valoare pentru clienți și furnizori, și să fim cât mai aproape de ei pentru a ne dezvolta împreună.

Sediul nostru - un showroom, un modern centru de formare al angajaților dar și un punct de întâlnire între comercianți, proiectanți și instalatori. Ne focusăm constant pe dezvoltarea produselor noi. Analizăm la fiecare început de an strategia de investiții și dezvoltare, pentru a fi mereu competitivi.

Water Systems Internațional înseamnă întotdeauna punctualitate, calitate și eficiență. Acestea sunt criteriile ce au stat la baza succesului nostru. Putem fi un partener ideal în orice moment, serviciile noastre fiind recunoscute de cei peste 700 de clienți.

Rețeaua comercială din România acoperă tot teritoriul. Comenzile pot fi livrate într-un timp scurt, în orice punct din țară. Parcul auto propriu și colaborarea cu firmele de curierat ne ajută ca livrările să fie făcute în maxim 48 de ore de la primirea comenzilor. Implementarea și aplicarea sistemului de management al calității, conform normelor ISO9001:2000, asigură buna funcționare a întregii activități.